• [date today]

Halens laina: varma yleisvalinta luokassa 300-3000 EUR

Haléns yksityislaina on helposti haettavissa ja nopeasti saatavilla oleva laina. Sitä voi hakea jokainen yli 22-vuotias Suomessa asuva henkilö. Asiakkaalla pitää olla vakituinen tulonlähde, kuten palkkatyö tai eläke. Hakijalla ei saa olla maksuhäiriöitä tai puutteita luottotiedoissa, ja hänellä tulee olla julkinen lanka- tai matkapuhelinliittymä.

Halens lainaa voi hakea monen erisuuruisena, ja se onkin siksi erittäin joustava laina. Pienempään tarpeeseen kuluttaja voi ottaa minimissään sadan euron lainan tai jos yllättävä rahapula on suurempi, niin hän voi anoa jopa 3000 euron lainaa. Maksuaika on sovittavissa yhden, kahden, kolmen, neljän tai viiden vuoden pituiseksi oman maksukyvyn mukaan. Halens tarjoaa isommille summille pidempää maksuaikaa, mutta jos lainan pystyy maksamaan nopeammin pois, on sekin aina mahdollista.

Pikavippeihin verrattuna Haléns laina on pidemmällä tähtäimellä kannattavampi vaihtoehto. Pitkien maksuaikojen ansiosta Halens pystyy tarjoamaan pienemmät maksuerät. Pikavippien maksuaika on yleensä viikosta kuukauteen, minkä lisäksi niissä on suuret korot. Halénsin korkomaksu lasketaan koko vuoden lainan määrästä. Siksi Haléns pystyy myöntämään lainat suhteessa halvemmalla kuin pikavippejä tarjoavat yritykset. Sama aikaisesti Haléns tarjoaa lainaa nopeammin kuin pankki.

Halens laina haetaan vaivattomasti yrityksen nettisivuillta osoitteessa www.halenslaina.fi. Alustavan lainapäätöksen saa heti, kun on lähettänyt lainahakemuksen. Jos laina myönnetään, Haléns lähettää lainasopimuksen postissa lainanhakijalle. Kun asiakas on allekirjoittanut sopimuksen, se lähetetään takaisin Halénsin toimistolle. Sopimuksen saavuttua rahat siirretään asiakkaan tilille. Haléns voi tehdä rahansiirron samana päivänä Osuuspankin, Nordean ja Danske Bankin tileille. Muille tileille rahansiirto kestää yhdestä kolmeen arkipäivää. Lainaaja saa siis, postista riippuen, helpotusta rahatilanteeseensa parin, kolmen päivän sisällä.

Laina maksetaan joka kuukausi samankokoisella maksuerällä. Asiakas voi itse päättää kuinka isoissa erissä haluaa lainaansa lyhentää valitsemalla tietyn pituisen maksuajan. Maksuaikoja on useampi eri vaihtoehto; yksi, kaksi, kolme, neljä tai viisi vuotta. Lyhemmän maksuajan valinnut maksaa lainaansa takaisin suuremmissa erissä, kuin taas pidemmällä maksuajalla maksuerät ovat huomattavasti pienempiä. Esimerkiksi pienin mahdollinen masuerä on vain 3 euroa kuukaudessa, jos lainan suuruus on 100 euroa ja laina-aika viisi vuotta.

Halens laina on monia pikavippejä edullisempi, sillä avausmaksua eikä tilinhoitokuluja ole lainkaan. Varsinkin suuremman lainan takaisinmaksussa palvelukuluista saattaa kerääntyä suuret kustannukset. Haléns lainan vuosikorko on 26,40 % ja todellinen vuosikorko on 29,84 %. Myöhästyneestä maksusta lähetetään muistutus, jonka hinta on 5 euroa kappale.

Lisäpalveluna Halens laina tarjoaa maksuvapaan kuukauden kaksi kertaa vuodessa. Maksuvapaan kuukauden voi pitää silloin, kun on maksanut kaikki maksuerät neljän kuukauden ajan eräpäivään mennessä. Maksuvapaana kuukautena ei tarvitse maksaa sen kuun erää, vaan maksuaikaa pidennetään yhdellä kuukaudella. Kyseisen kuun korko lisätään lainan koronmaksuun. Näin ollen asiakkaan on mahdollista räätälöidä lainanmaksut joustavasti omien menojensa ympärille. Haléns ilmoittaa maksutositteessaan, jos asiakas voi hyödyntää tätä etua.

Haléns yksityislainan omistaa ruotsalainen Time Finans AB vakuutusyhtiö, joka on perustettu vuonna 1987. Samaan konserniin kuuluu myös Halens postimyynti. Suomalaisille Time Finans on tarjonnut rahoituspalveluita vuodesta 1999. Time Finans palvelee yli 60 000 asiakasta tuotemerkeillään, johon Haléns laina kuuluu. Yrityksenä Halens on kohtuullisen kansainvälinen, sillä he tarjoavat lainaa Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Virossa.

Mikäli kiinnoistuit Halensin lainasta, voit hakea sitä täältä.