• [date today]

Joustolainan erikoisuus on sen ensimmäinen vuosi

Joustolaina on osa ruotsalaista 1999 vuonna perustettua Collector Credit AB luottoyritystä. Joustolaina tarjoaa asiakkailleen lainaa, joista ensimmäisenä vuotena maksetaan vain korkoa. Nykyisin yritys tarjoaa lainaa niin Ruotsissa, Norjassa, Saksassa kuin Suomessakin. Tämän yrityksen tarjoama kulutusluotto on sanansa mukaisesti joustavaa. Voit hakea lainaa aina 4000 euroon saakka ja takaisin maksuajan voi itse valita 1 – 3 vuoden väliltä. Tämän lisäksi saat yhden lisävuoden, jolloin sinun ei tarvitse lyhentää lainaa ollenkaan. Joustolaina lahjoittaa jokaista lainaa kohden euron hyväntekeväisyysjärjestö Hand in Handille. Hand in Hand hyväntekeväisyysjärjestö auttaa köyhiä perheitä ja lapsia Afrikassa sekä Etelä-Amerikassa.

Joustolaina on kulutusluotto, joka myönnetään ilman vakuuksia ja jonka hakeminen on nopeaa ja vaivatonta. Yritys tarjoaa jokaiselle lainanhakijalleen yhden täysin lyhennysvapaan vuoden, joten lainanlyhennyksiä ei tarvitse maksaa ennen kuin vasta toisena vuotena. Ensimmäisenä vuotena asiakas maksaa vain lainan kuluja ja korkoja. Lainahakemuksen täyttö on erittäin helppoa. Menet vain yrityksen nettisivulle osoitteeseen: www.joustolaina.fi ja täytät lainahakemuksen. Sivuja on selkeä käyttää ja lainanhakulomakkeen täyttö sujuu näin ollen sutjakkaasti. Lomake on lyhyt, ja tarvitset sen täyttöä varten vain henkilötietosi, osoitteesi, tulosi ja sen pankkitilin numeron, jonne haluat lainarahat. Tämän lisäksi sinulla ei saisi olla maksuhäiriömerkintöjä rekisterissä.

Miten Joustolaina toimii?

Joustolainan ehtoihin kuuluu puhtaan maksuhäiriörekisterin lisäksi vähintään 25-vuoden ikä. Tämän lisäksi vuositulosi pitäisi olla vähintään 15 000 euroa. Mikäli täytät nämä kriteerit, kannattaa tutustua pikimmiten joustolainaan joustolaina.fi -sivustolta. Lainaa ottaessa on hyvä laskea oma budjetti niin, että takaisinmaksu sujuu ongelmitta.

Kun olet harkinnut lainanottoa ja laskenut lainan korot ja kulut tarkkaan, voit aloittaa lainanhaun. Lainanhakua ei kannata pelätä, hävetä tai välttää. Jos lainanotto on harkittu tarkkaan, ei takaisinmaksukaan ole ongelma. Laina voi auttaa sinua eteenpäin vaikeasta tilanteesta. Yllättävät tilapäiset kustannukset, kuten esimerkiksi lääkärikulut, ovat hyvä syy lainanottoon. Laina auttaa sinua maksamaan nämä kulut ja jatkamaan elämässä eteenpäin. Laina ei kuitenkaan ole hyvä ratkaisu jatkuvaan talousahdinkoon. Silloin on parempi mennä talousneuvojan pakeille tai hakea kenties sosiaalista luottoa tai muuta tukea sosiaalitoimistosta.

Kun olet täyttänyt lainahakemuksen, saat nopeasti sähköpostiisi alustavan lainavahvistuksen. Vahvistuksessa kerrotaan, mikäli lainahakemuksesi on hyväksytty tai hylätty. Tämän jälkeen sinun tulee tulostaa kyseinen lainapäätös ja allekirjoittaa se. Kun olet suorittanut tämän vaiheen, lähetät Joustolain-yritykselle allekirjoitetun lainasopimuksen ja kopion kuvallisesta henkilöllisyystodistuksestasi (esimerkiksi passisi kuvasivu). On tärkeää tarkastaa, että henkilöllisyystodistuksen kopiossa näkyy allekirjoituksesi selkeästi. Lainayhtiö haluaa vahvistaa lainasopimuksessa olevan allekirjoituksen vertaamalla sitä henkilöllisyystodistuksesi allekirjoitukseen. Tämän lisäksi tarvitset liitteeksi viimeisimmän eläketieto-otteesi ja palkkanauhasi.

Joustolainan sivulta löydät vastauslähetysosoitteen, jota käyttämällä sinun ei tarvitse maksaa postikuluja. Kaikki tämä tehdään turvallisuussyistä. Seuraamalla näitä etappeja joustolaina haluaa taata, että lainaa ei voida hakea väärissä nimissä. Toinen syy on se, että joustolaina on eettisesti toimiva lainayritys, joka ei halua lisätä ihmisten velkataakkaa vaan haluaa myöntää lainaa vain sellaisille kuluttajille, joilla on myös varaa maksaa laina takaisin. Olisi edesvastuutonta myöntää lisää lainaa ihmiselle, joka on jo valmiiksi velkakierteessä. Joustolaina.fi -sivustolta löydät tietoa siitä, kuinka suuret lainasi korko-osuudet tulevat olemaan ja paljon lainalla on muita kustannuksia. Tutustumalla näihin tietoihin, lainan takaisinmaksu on helppo budjetoida.

Hae Joustolainaa