• [date today]

Käyttöehdot

1. Yleistä

Alle esitetyt käyttöoehdot kosekevat sivustoa http://www.kulutusluottoja.com (johon myöhemmin myös viitataan sanalla Sivusto tai Kulutusluottoja.com).

Selaamalla ja käyttämällä Sivustoa hyväksyt tällä sivulla esitetyt käyttöehdot. Mikäli et hyväksy näitä käyttöehtoja pyydämme sinua poistumaan Sivustolta välittömästi.

2. Tekijänoikeudet

Tällä Sivusolla esitetty materiaali on tekijänoikeussuojattua. Et siis voi esimerkiksi käyttää sitä kaupallisiin tarkoituksiin, näyttää sitä julkisesti, tai poistaa tekijänoikeusmerkintöjä (copyright).

3. Tietojen oikeellisuus

Sivustolla olevat tiedot tarjotaan sellaisina kuin ne ovat (as-is). Emme voi taata tietojen oikeellisuutta tai esitettyjen kulutusluottojen lopullista sopivutta kenenkään tarkoitukseen.

Vaikka Kulutusluottoja.com pyrkii auttamaan järkevässä luoton valinnassa, on jokaisen ihmisen luottopäätös tämän henkilön itsenäinen päätös. Päätöksen tulee olla täysin riippumaton tällä Sivustolla esitetyistä tiedoista.

Sivusto vertailee vain valittuja lainoja keskenään. Markkinoilla saattaa myös olla muita lainoja, jotka voivat olla tähän vertailuun valittuja lainoja edullismpia.

4. Muutokset sivustoon

Sivuston ylläpitäjät voivat muuttaa Sivustolla olevien sivujen sisältöjä koska vain, ja ilman ennakkovaroitusta. Muutoksista ei ilmoiteta erikseen.

5. Linkit

Emme jatkuvasti seuraa linkittämiemme kohdesivustojen laatua ja toimivuutta. Käyttäjä siirtyy linkkien kautta muille sivustoille omalla vastuullaan.

6. Affiliate markkinointi

Tämän sivuston tekijät saattavat osallistua Affiliate markkinointiohjelmiin, ja voivat sitä kautta saada tuloja siitä, että ihmisiä ohjataan kohdesivuille.

7. Sovellettava laki

Tähän Sivustoon ja sen sisältöihin sovelletaan Suomen lakia. Mahdollisia kanteita käsitellään Helsingin käräjäoikeudessa.
Palaa etusivulle